post@klubbenselskap.no (+47) 38 02 53 52

Buffet

tapas kristiansand

TAPASBUFFET

(min 10 personer)

  • Tomat & Mozarellasalat
    Toppet med frisk basilikum og balsamicosirup
  • Spansk potetsalat
    Med linser, chorizopølse og fenikkel
  • Tortillarullade
    Med snøfrisk, ruccola og røket laks
  • Marinert Scampi
    Med sweet-chilisaus
  • Limemarinerte kamskjell
    Med yoghurt/limedressing
  • Crostini med tomatsalat og parmaskinke
  • Urtestekt lammefilet med marinert sopp
  • Gruyer med fikenkompot
  • Albondigas (varmrett)
    Varme spanske frikadeller, freses i olje og trekkes i spicy tomatsaus
  • Kyllinglår Sevilla (varmrett)
    Kyllinglårene er marinert i en herlig marinade med soltørket tomat, oliven, hvitløk og frisk oregano
  • Focacciabrød/Aiole
    Pris: Kr. 395,- pr. pers.

  

KOLDTBORD

(min. 10 personer)

  • Fisk- og skalldyrfat
    Dampet laks, reker, blåskjell, krepsehaler, salat og urtedressing
  • Røkt ørret og eggerøre
  • Roastbeef
    Serveres med dansk remulade, rødløk, og revet pepperrot
  • Kyllinglår
    Serveres med frisk salat og potetsalat
  • Karbonader med løk
  • Kalkun med Waldorfsalat
  • Spekefat
    Fenalår og spekeskinke serveres med eggerøre, grønn asparges og rømme
    Kr. 260,- pr. pers. (Kr. 280,- inkl. brød og smør)

Tillegg til koldtbord:

  • Ruccolasalat med olivenolje, tomater og ristede pinjekjerner
    Pris 37,-
  • Aspic med reker, grønnsaker og egg
    Pris 43,-
  • Gravlaks med sennepssaus
    Pris 47,-
  • Amerikansk skinke  med waldorfsalat
    Pris 47,-
  • Svinestek med surkål
    Pris 47,-

  

KLUBBENS DELUX KOLDTBORD

(min. 10 personer)

  • Hvitløk og chilimarinerte scampi
    Serveres med avocado og mangosalsa
  • Kaldglasert ørretfilet
    Serveres med dampet asparges og urtedressing
  • Kjøkkensjefens luksus-skalldyrsalat
    Frisk sprø salat garneres med nydampet blåskjell , håndpillede reker, hvitløk og estragonstekte sjøkrepshaler.
  • Wraps med parmaskinke
    Parmaskinke, rucculasalat, tomatpesto og snøfrisk
  • Reinsdyr-roastbeef
    Serveres med marinert sopp og syltet rødløk
  • Urtemarinert indrefilet av okse
    Serveres med chimichuri og grillede grønnsaker
  • Basilikum og appelsinmarinert kalkun
    Serveres med tomatsalat og fetaost
  • Couscous med chorizopølse, artisjokk, oliven, parmasan og ruccula
  • Potetsalat med urter og pestodressing
    Pris: Kr. 425,- pr. pers. inkl. 2 sorter brød & smør

TAPASTALLERKEN

Leveres på engangs porsjonsbrett med Foccacia

  • Marinerte scampi med avocado/mangosalsa
  • Wraps med røkelaks og snøfrisk
  • Couscous med chorizo
  • Kyllingspyd med grillede grønnsaker
  • Tortilla de patata med tomatsalsa og parmaskinke
    Pris: Kr. 175,-

  

KALD LUNCHTALLERKEN

Leveres på engangs porsjonsbrett med brød og smør

  • Reker med majones
  • Røkelaks med eggerøre
  • Kyllingbryst med kyllingsalat
  • Roastbiff med remulade og pepperrot
  • Biffkake med nystekt løk og sylteagurk
    Pris: Kr. 160,-