TAPASBUFFET
(min 10 personer)
- Tomat & Mozarellasalat
Toppet med frisk basilikum og balsamicosirup - Spansk potetsalat
Med linser, chorizopølse og fenikkel - Tortillarullade
Med snøfrisk, ruccola og røket laks - Marinert Scampi
Med sweet-chilisaus - Limemarinerte kamskjell
Med yoghurt/limedressing - Crostini med tomatsalat og parmaskinke
- Urtestekt lammefilet med marinert sopp
- Gruyer med fikenkompot
- Albondigas (varmrett)
Varme spanske frikadeller, freses i olje og trekkes i spicy tomatsaus - Kyllinglår Sevilla (varmrett)
Kyllinglårene er marinert i en herlig marinade med soltørket tomat, oliven, hvitløk og frisk oregano - Focacciabrød/Aiole
Pris: Kr. 395,- pr. pers.
KOLDTBORD
(min. 10 personer)
- Fisk- og skalldyrfat
Dampet laks, reker, blåskjell, krepsehaler, salat og urtedressing - Røkt ørret og eggerøre
- Roastbeef
Serveres med dansk remulade, rødløk, og revet pepperrot - Kyllinglår
Serveres med frisk salat og potetsalat - Karbonader med løk
- Kalkun med Waldorfsalat
- Spekefat
Fenalår og spekeskinke serveres med eggerøre, grønn asparges og rømme
Kr. 260,- pr. pers. (Kr. 280,- inkl. brød og smør)
Tillegg til koldtbord:
- Ruccolasalat med olivenolje, tomater og ristede pinjekjerner
Pris 37,- - Aspic med reker, grønnsaker og egg
Pris 43,- - Gravlaks med sennepssaus
Pris 47,- - Amerikansk skinke med waldorfsalat
Pris 47,- - Svinestek med surkål
Pris 47,-
KLUBBENS DELUX KOLDTBORD
(min. 10 personer)
- Hvitløk og chilimarinerte scampi
Serveres med avocado og mangosalsa - Kaldglasert ørretfilet
Serveres med dampet asparges og urtedressing - Kjøkkensjefens luksus-skalldyrsalat
Frisk sprø salat garneres med nydampet blåskjell , håndpillede reker, hvitløk og estragonstekte sjøkrepshaler. - Wraps med parmaskinke
Parmaskinke, rucculasalat, tomatpesto og snøfrisk - Reinsdyr-roastbeef
Serveres med marinert sopp og syltet rødløk - Urtemarinert indrefilet av okse
Serveres med chimichuri og grillede grønnsaker - Basilikum og appelsinmarinert kalkun
Serveres med tomatsalat og fetaost - Couscous med chorizopølse, artisjokk, oliven, parmasan og ruccula
- Potetsalat med urter og pestodressing
Pris: Kr. 425,- pr. pers. inkl. 2 sorter brød & smør
TAPASTALLERKEN
Leveres på engangs porsjonsbrett med Foccacia
- Marinerte scampi med avocado/mangosalsa
- Wraps med røkelaks og snøfrisk
- Couscous med chorizo
- kyllinglår sevilla med grillede grønnsaker
- Tortilla de patata med tomatsalsa og parmaskinke
Pris: Kr. 195,-
KALD LUNCHTALLERKEN
Leveres på engangs porsjonsbrett med brød og smør
- Reker med majones
- Røkelaks med eggerøre
- Kyllingbryst med kyllingsalat
- Roastbiff med remulade og pepperrot
- Biffkake med nystekt løk og sylteagurk
Pris: Kr. 160,-