Catering kristiansand

Klubben Catering Kristiansand har et velrenommert kjøkken som har levert mat hjem til hele byens befolkning siden 1824. Alt fra eksklusive middager til de mer enkle retter har satt preg på mangt et hjem i Kristiansand i mer enn 180 år.

Maten du får levert fra Klubben består av de fineste råvarer tilberedt med omtanke for ditt selskap. Alle våre kokker er faglærte med mange års erfaring fra bransjen.

Klubbens vertskap har også unik kompetanse på hvordan et vellykket selskap skal arrangeres. Trenger dere praktiske råd, om bla. valg av viner, er vi selvfølgelig behjelpelige med det. Over 30-års erfaring i serveringsbransjen spiller en stor rolle for deres vellykkede arrangement.

Ved levering av mat benytter vi kun det beste utstyr. Varmretter leveres i våre unike termobokser, som gjør at man ikke trenger å haste til bords straks maten er ankommet. Alt du trenger å gjøre er å plugge støpselet fra varmeboksen og maten holder seg perfekt til alle har satt seg til bords.

Vi påtar oss ofte oppdrag utenfor Klubbens flotte selskapslokaler, og vi står gjerne for serveringen i selskaper enten det er på Krutthuset, Christianholm Festning, Bragdøya, Myren Gård osv.  Vi påtar oss grilling på privatfester og firmaturer.

Gå inn på våre Cateringmenyer og la deg friste av de beste delikatesser. Kontakt oss og vi hjelper deg med å finne den rette menyen for ditt arrangement.

Kontakt:
Klubben catering Kristiansand
Tlf.: 38 02 50 49
E-post: kjokken@klubbenselskap.no