
Kald juletallerken
(Leveres på engangstallerken)
- Reker med majones (SD, E)
- Røkelaks med eggerøre (F, E, M)
- Salt lammelår med kålrabi
- Ribbe med rødkål
- Roastbiff med remulade og løk (E)
- Julesylte med rødbete
- Brød og smør (G, M)
Kr. 225,-
Juleanretning
(min 10 personer)
- Glasert laksefilet med friske asparges og urtedressing (F, M)
- Skagenrøre (reker i dillsaus med rødløk og asparges) (SD, E, M)
- Røkt ørret med eggerøre (F, E, M)
- Roastbiff med potetsalat (E, M )
- Salt lammelår med kålrabi
- Kalkun med waldorfsalat (M, E, S,W )
- Kald ribbe med rødkål
- Brød og smør (G, M)
Kr. 295,-
Juleanretning med varmmat
( min 10 personer)
- Glasert laksefilet med friske asparges og urtedressing (F, M)
- Røkt ørret med eggerøre (F,E,M)
- Roastbiff med potetsalat (E, M)
- Kalkun med waldorfsalat (M,E,S,V)
- Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, rødkål og julesaus (M, E, G )
- Pinnekjøtt med kålrabistappe, kraft og poteter
- Brød og smør (G,M)
- Riskrem med rødsaus (M)
Kr.550,-
VARM JULEMAT
Nystekt ribbe, medisterkake og medisterpølse (M,E,G)
Servert med rødkål, julesaus, kokte poteter og rørte tyttebær
Kr. 350,-
Pinnekjøtt
Servert med kålrotstappe, kraft og kokte poteter
Kr. 395,-
Andeconfit (M)
Servert med rødkål, sautert rosenkål, kokte poteter og andesaus med julekrydder
Kr. 350,-
JULEMATBUFFET
Nystekt ribbe, medisterkake og medisterpølse (M,E,G)
Servert med rødkål, julesaus, kokte poteter og rørte tyttebær
Pinnekjøtt
Servert med kålrotstappe, kraft og kokte poteter
Andeconfit (M)
Servert med rødkål, sautert rosenkål, kokte poteter
Kr.450,-
DESSERT
Hjemmelaget karamellpudding med saus og krem (E, M )
Kr. 65,-
Riskrem med rødsaus (M)
Kr. 65,-
Sjokolademoussekake (E, M, MD)
Kr. 65,-
G:gluten E: egg, F:fisk, , M:melk/laktose, S: selleri, SNP: sennep, SS:sesam,
SVD: svoeldioksid, LU:lupin, BD: bløtdyr, SD: skalldyr, N: nøtter, MD: mandel, CN: cashewnøtter, PN: pecannøtter,
PAN: paranøtter, PSN: pistasjnøtter, P:peanøtter, V: Valnøtter