DET STORE JULEBORD (min.80 personer)
Kaldmat
- Tre sorter sild (F)
- Røkelaks med eggerøre (F,E,M)
- Gravet laks med sennepssaus (F,SNP,E)
- Reker m/skall (SD)
- Chili- og hvitløksmarinerte scampi (SD)
- Rakørret med rødløk, rødbete og rømme (F,M)
- Hel kokt laks (F)
- Krabbeskjell (SD)
- Salt fårelår med kålrabi
- Kalkun med waldorf (S,M,E,V)
- Juleskinke (SNP,G,E)
- Sylte med sennep og rødbeter
- Einebærstekt reinsdyrplomme med tyttebærsalat (M)
- Spekematfat med eggerøre, rømme, flatbrød og potetsalat (E,M,G,)
- Rosastekt oksefilet med remulade (E)
Varmmat
- Nystekt ribbe, medisterkaker, medisterpølse (E)
- Rødkål, julesaus, kokte poteter (M,G)
- Pinnekjøtt
- Kålrotstappe (M)
Dessert
- Ost/kjeks (M,G)
- Karamellpudding (E, M)
- Riskrem (M)
- Frisk fruktsalat
- Moussekaker (E,M,H)
- Multekrem (M)
- Kransekake (E,M)
- Småkaker (G,E,M,H,MD,V)
Kr. 895,- pr.person
VARM JULEBUFFET MED FORRETT OG DESSERTBORD
Forretter
Velg èn av følgende forretter:
Krabbetimbale (SD,E,SNP)
Servert med urteaioli, avocado, tomat- og mangosalsa
Vellagret Spekeskinke (M, L, )
Anrettet med melon/tomatsalat, avocadopure, tomatpesto og sprøtt
Laks- og røkelaks roullade (F,E,M)
Servert på crudite, grønne asparges og blomkålpure sitrusvinagrette
Buffet
- Pinnekjøtt med kålrabistappe og kraft (M)
- Nystekt ribbe, medisterkake, medisterpølse med rødkål (E,M)
- Andeconfit (M)
- Poteter og julesaus (G,M)
Dessertbord
- Riskrem (M)
- Karamellpudding (E,M)
- Moussekake (MD, E, M)
- Kransekake (E,MD)
- Småkaker (G,E,M,H,MD,V)
Kr. 855,- pr.person
3 RETTERS JULEMENY
Alternativ 1
Klubbens pernodgravet laks (F,M,G,SNP)
Servert på ristet rugbrød, med snøfriskcreme, rødløkschevice,
frisk salat og sitrusvinagrette
Andelårconfit (M)
Servert med sauterte rosenkål, pastinakkpurè,
Karamelliserte pærer, amandinepotet og kryddersjy
Kanel- og vaniljemarinerte multer (E,M,G)
Anrettet med mascarponemousse med akevitt og karamellkjeks
Kr.855,- pr. person
Alternativ 2
Krabbetimbale (SD,E,SNP)
Servert med urteaioli, avocado, tomat- og mangosalsa
Hjortefilet (M)
Anrettet med rosmarinbakte rotgrønnsaker, stekt skogssopp,
villtsjy smakt til med russiske erter og pommes anna
Creme brulee (M,HN,PSN,PN)
Servert med appelsinsorbet og friske bær
Kr. 875,- pr. person
Alternativ 3
Torsk- og lakseroullade (F,E,M)
Servert med med salat, dampede asparges og urtedressing
Fylt kalkunfilet (M,E)
Servert med smørdampede grønnsaker, stekt skogsopp, kremet morkelsaus og amandinepotet
Mørk sjokolademousse (E,M,HN)
Servert med eksotisk fruktsalat og vanilje- og cointreausaus
Kr. 825,- pr. person
G:gluten. E:egg. F:fisk. M:melk/laktose. S:selleri. SNP:sennep. SS:sesam,
SVD: svoldioksid. LU:lupin. BD: bløtdyr. SD:skalldyr. N: nøtter. MD: mandel. CN:cashewnøtter. PN: pecannøtter. PAN:paranøtter. PSN: pistasjnøtter. P:peanøtter. V: Valnøtter. H:Hasselnøtter.