post@klubbenselskap.no (+47) 38 02 53 52

Julebord på Klubben 2018

julebord - klubben - Kristiansand

julebord - klubben - Kristiansand
julebord kristiansa

DET STORE JULEBORD (min.80 personer)

Kaldmat

  • Tre sorter sild (F)
  • Røkelaks med eggerøre (F,E,M)
  • Gravet laks med sennepssaus (F,SNP,E)
  • Reker m/skall (SD)
  • Chili- og hvitløksmarinerte scampi (SD)
  • Rakørret med rødløk, rødbete og rømme (F,M)
  • Hel kokt laks (F)
  • Krabbeskjell (SD)
  • Salt fårelår med kålrabi
  • Kalkun med waldorf (S,M,E,V)
  • Juleskinke (SNP,G,E)
  • Sylte med sennep og rødbeter
  • Einebærstekt reinsdyrplomme med tyttebærsalat (M)
  • Spekematfat med eggerøre, rømme,  flatbrød og potetsalat (E,M,G,)
  • Rosastekt oksefilet med remulade (E)

Varmmat

  • Nystekt ribbe, medisterkaker, medisterpølse (E)
  • Rødkål, julesaus, kokte poteter (M,G)
  • Pinnekjøtt
  • Kålrotstappe (M)

Dessert

  • Ost/kjeks (M,G)
  • Karamellpudding (E, M)
  • Riskrem (M)
  • Frisk fruktsalat
  • Moussekaker (E,M,H)
  • Multekrem (M)
  • Kransekake (E,M)
  • Småkaker (G,E,M,H,MD,V)

 

Kr. 895,- pr.person

VARM JULEBUFFET MED FORRETT OG DESSERTBORD

Forretter

Velg èn av følgende forretter:

Krabbetimbale  (SD,E,SNP)
Servert med urteaioli, avocado, tomat- og mangosalsa

Vellagret Spekeskinke (M, L, )
Anrettet med melon/tomatsalat, avocadopure, tomatpesto og sprøtt

Laks- og røkelaks roullade (F,E,M)
Servert på crudite, grønne asparges og blomkålpure sitrusvinagrette

Buffet

  • Pinnekjøtt med kålrabistappe og kraft (M)
  • Nystekt ribbe, medisterkake, medisterpølse med rødkål (E,M)
  • Andeconfit (M)
  • Poteter og julesaus (G,M)

Dessertbord

  • Riskrem (M)
  • Karamellpudding (E,M)
  • Moussekake (MD, E, M)
  • Kransekake (E,MD)
  • Småkaker (G,E,M,H,MD,V)
 
 
Kr. 855,- pr.person

3 RETTERS JULEMENY

Alternativ 1

Klubbens pernodgravet laks (F,M,G,SNP)
Servert på ristet rugbrød, med snøfriskcreme, rødløkschevice,
frisk salat og sitrusvinagrette

Andelårconfit (M)
Servert med sauterte rosenkål, pastinakkpurè,
Karamelliserte pærer, amandinepotet og kryddersjy

Kanel- og vaniljemarinerte multer (E,M,G)
Anrettet med mascarponemousse med akevitt og karamellkjeks

Kr.855,- pr. person

Alternativ 2

Lettrøkt Torskerygg  (F, )
Servert med blomkålpure, asparges, crudite og sprøtt

Hjortefilet (M)
Anrettet med rosmarinbakte rotgrønnsaker, stekt skogssopp,
villtsjy smakt til med russiske erter og pommes anna

Creme brulee (M,HN,PSN,PN)
Servert med appelsinsorbet og friske bær

Kr. 875,- pr. person

Alternativ 3

Torsk- og lakseroullade (F,E,M)
Servert med med salat, dampede asparges og urtedressing

Fylt kalkunfilet (M,E)
Servert med smørdampede grønnsaker, stekt skogsopp, kremet morkelsaus og amandinepotet

Gatau MArcell (E,M,HN)
Servert med friske bær og vanilje- og cointreausaus

Kr. 825,- pr. person

G:gluten.  E:egg. F:fisk. M:melk/laktose. S:selleri. SNP:sennep. SS:sesam,
SVD: svoldioksid. LU:lupin. BD: bløtdyr. SD:skalldyr. N: nøtter. MD: mandel. CN:cashewnøtter. PN: pecannøtter. PAN:paranøtter. PSN: pistasjnøtter. P:peanøtter. V: Valnøtter. H:Hasselnøtter.