post@klubbenselskap.no (+47) 38 02 53 52

Julebord på Klubben 2020

julebord - klubben - Kristiansand

julebord - klubben - Kristiansand
julebord kristiansa

DET STORE JULEBORD (min.50 personer)

Kaldmat

  • Røkelaks med eggerøre (F,E,M)
  • Gravet laks med sennepssaus (F,SNP,E)
  • Chili- og hvitløksmarinerte scampi (SD)
  • Rakørret med rødløk, rødbete og rømme (F,M)
  • Hel kokt laks (F)
  • ferske reker
  • Salt fårelår med kålrabi
  • Kalkun med waldorf (S,M,E,V)
  • Einebærstekt reinsdyrplomme med syltet rødløk og marinert sopp (M)
  • Rosastekt Roastbeef med remulade, løk og pepperrot (E)

Varmmat

  • Nystekt ribbe, medisterkaker, medisterpølse (E)
  • Rødkål, julesaus, kokte poteter (M,G)
  • Pinnekjøtt
  • Kålrotstappe (M)

Dessert

  • Karamellpudding (E, M)
  • Riskrem (M)
  • sjokolademoussekake (M)
  • Kransekake (E,M)
  • Småkaker (G,E,M,H,MD,V)
Kr. 700,- pr.person

VARM JULEBUFFET MED FORRETT OG DESSERTBORD

Forretter

Velg èn av følgende forretter:

Marinerte scampi  (SD,E,SNP)
Servert med tomataiole, avocado, tomat- og mangosalsa

Vellagret Spekeskinke (M, L, )
Anrettet med melon/tomatsalat, avocadopure, tomatpesto og sprøtt

Laks- og røkelaks roullade (F,E,M)
Servert på crudite, grønne asparges og blomkålpure sitrusvinagrette

Buffet

  • Pinnekjøtt med kålrabistappe og kraft (M)
  • Nystekt ribbe, medisterkake, medisterpølse med rødkål (E,M)
  • Andeconfit (M)
  • Poteter og julesaus (G,M)

Dessertbord

  • Riskrem (M)
  • Karamellpudding (E,M)
  • Kransekake (E,MD)
  • Småkaker (G,E,M,H,MD,V)
Kr. 700,- pr.person

3 RETTERS JULEMENY

Alternativ 1

Klubbens pernodgravet laks (F,M,G,SNP)
Servert med snøfriskcreme, rødløkschevice,
frisk salat og sitrusvinagrette og sprøtt

Andebryst(M)
Servert med sesongens friske grønnsaker,stekt skogssopp,
amandinepotet og kryddersjy

Kanel- og vaniljemarinerte multer (E,M,G)
Anrettet med mascarponemousse med akevitt og karamellkjeks

Kr.795,- pr. person

Alternativ 2

Lettrøkt Torskerygg  (F, )
Servert med blomkålpure, asparges, crudite og sprøtt

Hjortemedaljonger (M)
Anrettet med rosmarinbakte rotgrønnsaker, stekt skogssopp,
Kremet villtsaus  og pommes anna

Creme brulee (M,HN,PSN,PN)
Servert med appelsinsorbet og friske bær

Kr. 875,- pr. person

Alternativ 3

Torsk- og lakseroullade (F,E,M)
Servert med med salat, dampede asparges og urtedressing

Marinert kalkunfilet (M,E)
Servert med smørdampede grønnsaker, stekt skogsopp, kremet morkelsaus og amandinepotet

Gatau Marcell (E,M,HN)
Servert med friske bær og vanilje- og cointreausaus

Kr. 700,- pr. person

G:gluten.  E:egg. F:fisk. M:melk/laktose. S:selleri. SNP:sennep. SS:sesam,
SVD: svoldioksid. LU:lupin. BD: bløtdyr. SD:skalldyr. N: nøtter. MD: mandel. CN:cashewnøtter. PN: pecannøtter. PAN:paranøtter. PSN: pistasjnøtter. P:peanøtter. V: Valnøtter. H:Hasselnøtter.