DET STORE JULEBORD (min.50 personer)
Kaldmat
- Røkelaks med eggerøre (F,E,M)
- Gravet laks med sennepssaus (F,SNP,E)
- Chili- og hvitløksmarinerte scampi (SD)
- Rakørret med rødløk, rødbete og rømme (F,M)
- Hel kokt laks (F)
- ferske reker
- Salt fårelår med kålrabi
- Kalkun med waldorf (S,M,E,V)
- Einebærstekt reinsdyrplomme med syltet rødløk og marinert sopp (M)
- Rosastekt Roastbeef med remulade, løk og pepperrot (E)
Varmmat
- Nystekt ribbe, medisterkaker, medisterpølse (E)
- Rødkål, julesaus, kokte poteter (M,G)
- Pinnekjøtt
- Kålrotstappe (M)
Dessert
- Karamellpudding (E, M)
- Riskrem (M)
- sjokolademoussekake (M)
- Kransekake (E,M)
- Småkaker (G,E,M,H,MD,V)
Kr. 700,- pr.person
VARM JULEBUFFET MED FORRETT OG DESSERTBORD
Forretter
Velg èn av følgende forretter:
Marinerte scampi (SD,E,SNP)
Servert med tomataiole, avocado, tomat- og mangosalsa
Vellagret Spekeskinke (M, L, )
Anrettet med melon/tomatsalat, avocadopure, tomatpesto og sprøtt
Laks- og røkelaks roullade (F,E,M)
Servert på crudite, grønne asparges og blomkålpure sitrusvinagrette
Buffet
- Pinnekjøtt med kålrabistappe og kraft (M)
- Nystekt ribbe, medisterkake, medisterpølse med rødkål (E,M)
- Andeconfit (M)
- Poteter og julesaus (G,M)
Dessertbord
- Riskrem (M)
- Karamellpudding (E,M)
- Kransekake (E,MD)
- Småkaker (G,E,M,H,MD,V)
Kr. 700,- pr.person
3 RETTERS JULEMENY
Alternativ 1
Klubbens pernodgravet laks (F,M,G,SNP)
Servert med snøfriskcreme, rødløkschevice,
frisk salat og sitrusvinagrette og sprøtt
Andebryst(M)
Servert med sesongens friske grønnsaker,stekt skogssopp,
amandinepotet og kryddersjy
Kanel- og vaniljemarinerte multer (E,M,G)
Anrettet med mascarponemousse med akevitt og karamellkjeks
Kr.795,- pr. person
Alternativ 2
Lettrøkt Torskerygg (F, )
Servert med blomkålpure, asparges, crudite og sprøtt
Hjortemedaljonger (M)
Anrettet med rosmarinbakte rotgrønnsaker, stekt skogssopp,
Kremet villtsaus og pommes anna
Creme brulee (M,HN,PSN,PN)
Servert med appelsinsorbet og friske bær
Kr. 875,- pr. person
Alternativ 3
Torsk- og lakseroullade (F,E,M)
Servert med med salat, dampede asparges og urtedressing
Marinert kalkunfilet (M,E)
Servert med smørdampede grønnsaker, stekt skogsopp, kremet morkelsaus og amandinepotet
Gatau Marcell (E,M,HN)
Servert med friske bær og vanilje- og cointreausaus
Kr. 700,- pr. person
G:gluten. E:egg. F:fisk. M:melk/laktose. S:selleri. SNP:sennep. SS:sesam,
SVD: svoldioksid. LU:lupin. BD: bløtdyr. SD:skalldyr. N: nøtter. MD: mandel. CN:cashewnøtter. PN: pecannøtter. PAN:paranøtter. PSN: pistasjnøtter. P:peanøtter. V: Valnøtter. H:Hasselnøtter.