post@klubbenselskap.no (+47) 38 02 53 52

Kombiner din egen 3 rettersmeny

Under finner dere vårt store utvalg av retter som dere kan velge mellom.

Det som kjennetegner maten fra Klubben er at den er hjemmelaget og ingen går sultne fra bordet.
Finner dere ikke akkurat det dere ønsker, er det bare å ta kontakt.

 ForretterFiskeretterKjøttretterStekerDesserter

Forretter

Parmaskinke og asparges
Serveres med ruccolasalat, olivenolje og pesto.
Pris: Kr. 114,-

Laks og røkelaksrullade
Serveres med frisk marinert salat, urtesaus og hjemmelaget brød.
Pris: Kr. 114,-

Klubbens fiskesuppe
2,5 dl. av vår nydelige fiskesuppe serveres med gulrot,purreløk, 2 typer fisk og nystekte bagetter.
Pris: Kr. 75,-

Rekecocktail
Friske reker serveres i glass med finhakket frisk salat. Serveres med cocktaildressing og toast
Pris: Kr. 105,-

Hummersalat
Serveres med marinerte artiskokker, asparges og trøfler. Sherryvinaigrette og focaccia brød.
Pris: Kr. 156,-

Fiskeretter

Bakt ørretfilet
Serveres med friske grønnsaker, hvitvinsaus og valgfrie poteter. 
Pris: Kr. 244,-

"Red and White"
Ovnsbakt laks og sitronmarinert brosme serveres med friske grønnsaker, fyldig hvitvinsaus og valgfrie poteter. Pris: Kr. 265,-

Parmabakt breiflabb
Serveres med stekte rotgrønnsaker, urtesaus og valgfrie poteter. 
Pris: Kr. 275,-

Kjøttretter

Helstekt indrefilet av okse
Serveres med sautert sopp & løk, sesongens friske grønnsaker, rødvinsaus og valgfrie poteter. 
Pris: Kr. 299,-

Chateaubriand
180 gr. biff av indrefilet serveres med sautert sopp & løk, friske grønnsaker, peppersaus og valgfrie poteter. 
Pris: Kr. 299,-

Helstekt svinefilet
Svinefilet serveres med champignonsaus, ovnsbakte rotgrønnsaker og valgfrie poteter. 
Pris: Kr. 291,-

Reinsdyrmedaljonger
2 medaljonger serveres med viltsaus, rosenkål og gulrøtter, ripsgele og valgfrie poteter. 
Pris: Kr. 355,-

Kalvemedaljonger
2 medaljonger serveres med madeirasaus, sesongens friske grønnsaker og valgfrie poteter. 
Pris: Kr. 306,-

 

Til alle kjøttrettene over kan dere velge mellom kokte poteter, gratinerte poteter, eller rattepeatpoteter/amadinepoteter.

Steker

Kalvestek
Serveres med fløtesaus, sesongens grønnsaker, kokte poteter og tyttebær. 
Pris: Kr. 249,-

Svinekam
Fylt med epler & svisker. Serveres med sesongens friske grønnsaker, rødvinsaus og kokte poteter. 
Pris: Kr. 239,-

Reinsdyrstek med fløtesaus
Serveres med rosenkål, gulrøtter, kokte poteter og rørte tyttebær. 
Pris: Kr. 265,-

Persillespekket lammelår
Helt lammelår for egen transjering serveres med rosenkål, glaserte gulrøtter, valgfrie poteter og lammesaus. 
Pris: Kr. 265,-

Desserter

Bringebær og bjørnebærterrin
Med kesam. Sjokoladetrøffel og biscotti. 
Pris: Kr. 110,-

Husets karamellpudding
Serveres med saus og krem. 
Pris: Kr. 65,-

Stekt ostekake
På browniesbunn toppet med sjokoladeglasur. Serveres med marinerte bringebær og appelsinfileter. 
Pris: 109,-

Jordbær Romanoff
Friske jordbær legges i sukkerlake med frisk presset appelsin og hvit Curacaolikør noen timer før servering. Serveres med krem. Dagens pris

Frisk eksotisk fruktsalat
Vår hjemmelagede eksotiske fruktsalat serveres med krem. 
Pris: 109,-

Forretter

Parmaskinke og asparges
Serveres med ruccolasalat, olivenolje og pesto.
Pris: Kr. 114,-

Laks og røkelaksrullade
Serveres med frisk marinert salat, urtesaus og hjemmelaget brød.
Pris: Kr. 114,-

Klubbens fiskesuppe
2,5 dl. av vår nydelige fiskesuppe serveres med gulrot,purreløk, 2 typer fisk og nystekte bagetter.
Pris: Kr. 75,-

Rekecocktail
Friske reker serveres i glass med finhakket frisk salat. Serveres med cocktaildressing og toast
Pris: Kr. 105,-

Hummersalat
Serveres med marinerte artiskokker, asparges og trøfler. Sherryvinaigrette og focaccia brød.
Pris: Kr. 156,-

Fiskeretter

Bakt ørretfilet
Serveres med friske grønnsaker, hvitvinsaus og valgfrie poteter. 
Pris: Kr. 244,-

"Red and White"
Ovnsbakt laks og sitronmarinert brosme serveres med friske grønnsaker, fyldig hvitvinsaus og valgfrie poteter. Pris: Kr. 265,-

Parmabakt breiflabb
Serveres med stekte rotgrønnsaker, urtesaus og valgfrie poteter. 
Pris: Kr. 275,-

Kjøttretter

Helstekt indrefilet av okse
Serveres med sautert sopp & løk, sesongens friske grønnsaker, rødvinsaus og valgfrie poteter. 
Pris: Kr. 299,-

Chateaubriand
180 gr. biff av indrefilet serveres med sautert sopp & løk, friske grønnsaker, peppersaus og valgfrie poteter. 
Pris: Kr. 299,-

Helstekt svinefilet
Svinefilet serveres med champignonsaus, ovnsbakte rotgrønnsaker og valgfrie poteter. 
Pris: Kr. 291,-

Reinsdyrmedaljonger
2 medaljonger serveres med viltsaus, rosenkål og gulrøtter, ripsgele og valgfrie poteter. 
Pris: Kr. 355,-

Kalvemedaljonger
2 medaljonger serveres med madeirasaus, sesongens friske grønnsaker og valgfrie poteter. 
Pris: Kr. 306,-

 

Til alle kjøttrettene over kan dere velge mellom kokte poteter, gratinerte poteter, eller rattepeatpoteter/amadinepoteter.

Steker

Kalvestek
Serveres med fløtesaus, sesongens grønnsaker, kokte poteter og tyttebær. 
Pris: Kr. 249,-

Svinekam
Fylt med epler & svisker. Serveres med sesongens friske grønnsaker, rødvinsaus og kokte poteter. 
Pris: Kr. 239,-

Reinsdyrstek med fløtesaus
Serveres med rosenkål, gulrøtter, kokte poteter og rørte tyttebær. 
Pris: Kr. 265,-

Persillespekket lammelår
Helt lammelår for egen transjering serveres med rosenkål, glaserte gulrøtter, valgfrie poteter og lammesaus. 
Pris: Kr. 265,-

Desserter

Bringebær og bjørnebærterrin
Med kesam. Sjokoladetrøffel og biscotti. 
Pris: Kr. 110,-

Husets karamellpudding
Serveres med saus og krem. 
Pris: Kr. 65,-

Stekt ostekake
På browniesbunn toppet med sjokoladeglasur. Serveres med marinerte bringebær og appelsinfileter. 
Pris: 109,-

Jordbær Romanoff
Friske jordbær legges i sukkerlake med frisk presset appelsin og hvit Curacaolikør noen timer før servering. Serveres med krem. Dagens pris

Frisk eksotisk fruktsalat
Vår hjemmelagede eksotiske fruktsalat serveres med krem. 
Pris: 109,-