post@klubbenselskap.no (+47) 38 02 53 52

Selskapsmeny

KALDE FORRETTER

Røkelaksrullade med avocadokrem
Serveres med frisk marinert salat, krutonger og creme fraiche med gressløk.

Kaldrøkt blåkveite
Serveres med snøfriskrøre med fennikel, rødløk og dill. Lemoncurd,
vakame og sprøtt

Hummersalat
Serveres med marinerte artisjokker, asparges, tomatisert sherryvinaigrette og focaccia.

Rosastekt reinsdyrplomme
På soppsalat med parmesan og ruccola. Serveres med cumberlandsaus og hjemmelaget brød.

Spekeskinke
Spekeskinke fra vår lokale leverandør på husets sprøe kornbrød. Serveres med frisk salat med rødløk, sherrytomat, galiamelon og tomatpesto.

 

VARME FORRETTER

Ovnsbakt hellefisk
Med avocado og chilimousse. Serveres med hvitvin og safrandampede blåskjell og bakt sherrytomat.

Asparges
Deilige grønne asparges kokes til det perfekte. Serveres med saus Hollandaise.

Pannestekte kamskjell
Med sprøstekt parmaskinke. Serveres på blomkålpure og sautert savoykål. Soyavinaigrette med soltørkede tomater.

Flyndrefilet Princess
Dampet flyndrefilet med frisk asparges. Serveres med hvitvinsaus.

 

VEGETARRETTER

Fyllt paprika
servet med kremete grønnsaker

Sopp- og risottobiff
Serveres med friske grønnskaker og steinsoppsaus

HOVEDRETT – FISK

Kokt laks ”Klubben”
Laksekotelett kokes og serveres med agurksalat, persillesmør og kokte poteter.

Parmabakt breiflabbfilet
Serveres med stekte rotgrønnsaker, smørstekt sopp safranpeppersaus

Nytrukken Torsk
Serveres med lever, rogn, persillesmør og kokte poteter.

Lutefisk 
Servert med baconfett, ertestuing og kokte poteter.

 

HOVEDRETT – KJØTT

Estragonbakt kalverygg
Ytrefilet av kalv serveres med sesongens friske grønnsaker, stekt sopp, kremet morkelsaus og Amadinepoteter.

Helstekt indrefilet
Serveres med sautert sopp og løk, sesongens friske grønnsaker og rødvinsaus

Myntestekt ytrefilet av lam
Serveres med bakte rotgrønnsaker, ripsgele og madeirasaus

Helstekt lammelår
Serveres med sesongens friske grønnsaker, sjysaus med hvitløk og timian og fløtegratinerte poteter.

Hjortemedaljonger
Serveres med sesongens sopp, friske rosenkål, ripsgele og kremet viltsaus.

 Helstekt hjortefilèt
Serveres med stekt sopp & løk, friske rosenkål og gulrøtter, ripsgele og viltsaus.

Rype med fløtesaus
To rypebryst serveres med rosenkål og rørte tyttebær.

Skogsfugl (Røy/Orrfugl)
Bryst av skogsfugl serveres med fløtesaus, rosenkål, waldorfsalat og rognebærgelè.

Andelårconfit
Med servert med baconstekte rosenkål, karamellisert eple og pære og kryddersjy.

 

DESSERTER

Bringebær og Bjørnebær terrin
Med kesam, sjokoladetrøffel, bærkompott og Biscotti.

After Eightmousse med bringebær
Serveres med pasjonsfruktcoulis og cornflakescrounch.

Chilibakt Ananas
Serveres med hjemmelaget kokossorbet, Grand Marnier saus og ananaschips.

Klubbens karamellpudding
Husets velkjente karamellpudding serveres fra fat med saus og cognackrem.

Sommerens friske bær
Friske jordbær m/sukker & fløte eller med vaniljeis.

Husets Creme Brulèe
Med friske bær og bringebærsorbet.

Hjemmelaget karamellis
Med salte mandler. Serveres med friske bær og karamellsaus.

Vanilje Panna Cotta med pasjonsfruktsaus
Serveres med friske bær og pikekyss med lakriss

Lune Multer
Med krem av mascarpone og akevitt. Multesaus med Lakkalikør og karamellkjeks.